Fredag den 8. februar kl. 19.00

Bjarke Falgren med Hot N Spicy + Mads Mathias:

Bjarke Falgren, violin, Svein Erik Martinsen, guitar og vokal,

Lars Tormod Jenset, bas, Mads Mathias, sax og vokal.

KUNSTNERGAARDEN, Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund

Entré: 150 kr. Reservation: e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 40 48 05 16

www.kunstnergaarden.dk

Violinvirtuos med strengetrio

og charmerende crooner

på besøg i Kunstnergaarden

Bjarke Falgren fra Næstved er fire-dobbelt grammyvinder og en af de mest anerkendte virtuoser i den fornemme tradition af danske jazzviolinster fra Eli Donde i 1920'erne over Poul Olsen i 1940'erne til Finn Ziegler, Kristian Jørgensen og det helt store forbillede Svend Asmussen. Falgren er også manden bag den succesrige strengetrio ”Hot N Spicy”, der med violin, kontrabas og guitar spiller ypperlig swingende latininspireret jazz med dryp af pop.

For et års tid siden, i vinteren 2017, indledte trioen et samarbejde med den uimodståeligt charmerende saxofonist og sanger Mads Mathias. På det tidspunkt havde Bjarke Falgren netop modtaget Ellen og Svend Asmussen Prisen og som tak og hyldest til Asmussen indspillede gruppen et album med associationer til Frank Sinatra, Nat King Cole, Ray Charles og – Svend Asmussen. Meningen var at give den som gave til Svend Asmussens 101 års fødselsdag. Det nåede man ikke, for Asmussen døde få dage før fødselsdagen.

Humør og spilleglæde

Musikken lever videre og præsenteres af de fire musikere ved en koncert på Kunstnergaarden i Dianalund fredag aften den 8. februar. Hot N Spicy består foruden Falgren selv af de to nordmænd Svein Erik Martinsen guitar og Lars Tormod Jenset bas. Det er spillemænd af Guds nåde, som leverer suverænt swing og højt humør. De går utroligt godt i spænd med Mads Mathias, som med sin hæse stemme og livlige sceneoptræden har vundet en fremtrædende plads på scenen, siden han for seks år siden blev kåret som Årets nye Jazznavn. Der er lagt op til medrivende spilleglæde ved en humørfyldt koncert.