Søndag 30. september 2018 kl. 13.30

sorenlampe

 Søren Lampe kvartet: Søren Lampe, vokal, Søren Møller, piano, Thomas Ovesen, bas, og Janus Templeton, trommer.

SORØ KUNSTMUSEUM

Mød en medrivende

dansk herrevokalist

Den danske crooner Søren Lampe præsenteres på Sorø Kunstmuseum

Det nærmest myldrer med begavede og originale danske jazzsangerinder. Men en herrevokalist ? Dem er der langt imellem. Blandt de fåtallige danske jazzsangere lyser den elegante, midaldrende hr. Søren Lampe op som manden, der blødt og tilbagelænet mestrer klassikerne fra den store amerikanske sangbog – og såmænd også den hjemlige højskolesangbog. Mellem de udgivelser, der er fulgt efter hans pladedebut i 2007, er albummet ”Jazz på danska” med swingende fortolkninger af den danske sangskat.

De seneste ti år har Søren Lampe gjort sig stærkt gældende på scenen som national crooner. I selskab med adskillige af de bedste danske jazzmusikere har han ved festivaler, jazzklubber og i koncertsale demonstreret, hvordan hans vokal let og ubesværet kan bære jazzens lange tradition for herresang. Han er ikke alene en dygtig håndværker med stemmen som sit værktøj, men også en eminent ordsmed, der let og ukrukket får sangen, rytmen og klangene til at gå op i en højere enhed.Til koncerten på Sorø Kunstmuseum har Søren Lampe allieret sig med tre af jazzscenens mest fremragende musikere, pianisten Søren Møller, bassisten Thomas Ovesen og trommeslageren Janus Templeton. Sammen vil de byde på en særdeles personlig og nærværende koncert.

Søndag 30. september 2018 kl. 13.30

Søren Lampe kvartet: Søren Lampe, vokal, Søren Møller, piano, Thomas Ovesen, bas, og Janus Templeton, trommer.

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 165 kr. (medlemspris: 150 kr.) inkluderer entré til kunstmuseet. Tilbud om frokost for 135 kr. incl. et glas vin (frokost inkluderer IKKE entré til koncerten).

Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf: 57 83 22 29