Torsdag 26. juli kl. 20.00

Bo Stiefs One Song Now Trio: Bo Stief, bas, Mads Nørgård, guitar, og Ayi Solomon, percussion

Comwell Sorø

Verdensklasse når Bo Stief

gæster Comwell med ny trio

Bassens danske nestor stiller op med sin One Song Now-trio

Den verdenskendte danske baslegende, komponist og bandleder Bo Stief har samlet et nyt stjernehold, som spiller bostiefiørefaldende, empatisk, levende og underholdende musik. Det er hans ”One Song Now” trio med det nye unge stortalent Mads Nørgård på guitar og ghanesiske Ayi Solomon på perkussion. De tre alsidige og kreative virtuoser klikkede fra første møde og spiller nærmest telepatisk. Musikken er hverken soul, klassisk eller rock, men alligevel funky, klart klassisk inspireret og temmelig rock'et. Det er iørefaldende melodisk, og man hører den danske og ghanesiske tone som en hyldest til forskelligheden.

Bo Stief har selv været her og der og allevegne igennem sin fuldkommen overvældende musikerkarriere. Som 16-årig i 1960'erne blev han inviteret til at slæbe sin bas ind på scenen i Jazzhus Montmartre for at spille med tilrejsende jazzkoryfæer som Don Cherry, Dexter Gordon, Johnny Griffin, Jackie McLean og Ben Webster. Senere har han med bemærkelsesværdig succes været rundt i andre genrer som rock, teatermusik og etnisk-lyrisk kammerkompositioner og undervejs optrådt internationalt med stjerner som Benny Goodman, Ray Charles, Dizzy Gillespie og Stan Getz. Samtidig har han i en årrække som lektor ved Det Fynske Musikkonservatorium undervist nye generationer af musikere.

Mads Nørgård er et fremstormende talent, der endnu før sin afgangseksamen fra Rytmekonservatoriet er blevet inviteret ind på de mest prestigefyldte scener. Han er ung, progressiv og behersker både det groovy og improvisatoriske med forbløffende overbevisning. Ayi Solomon fra Ghana er en helt speciel underfundig musiker, gennem flere år medlem af Pierre Dørges New Jungle Orchestra. Solomon har også spillet med Palle Mikkelborg, Mikkel Nordsø, Lelo Nika, Himmerland og mange andre.

Torsdag 26. juli kl. 20.00

Bo Stiefs One Song Now Trio: Bo Stief, bas, Mads Nørgård, guitar, og Ayi Solomon, percussion

Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

Entré: 75 kr. Tilbud om grillbuffet for 225 kr.

Reservation: tlf. 57 83 56 00, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Udskriv