Søndag 29. juli kl. 15.30

suzannebrogger

Suzanne Brøgger

Suzanne Brøgger, vokal, Jan Kaspersen, klaver, Christina von Bülow, saxofon, og Helle Marstrand, bas.

TERSLØSEGAARD

 

Af kærlighed til jazz

 

Litteraturen møder musikken

Suzanne Brøgger har bedrevet alt muligt mellem himmel og jord. Først og fremmest skrevet bøger og opnået nærmest mytisk berømmelse som frontfigur for feminisme og erotisk frigørelse. Årene har forvandlet hende til en værdig grande dame, der tilbagetrukket dyrker livets intensitet i sin landlige bolig ved Løve på Vestsjælland. På litteraturens parnas er hun rigt belønnet. Blandt utallige priser har hun modtaget HolbergMedaljen.

Jazz har nu ikke indgået i motiveringerne for den store anerkendelse. Og dog har netop jazzen været en livslang kærlighed for Suzanne Brøgger. Så stærk at hun de senere år flere gange er trådt frem på scenen med adskillige af jazzens fremmeste kunstnere. Hun har optrådt med guitaristen Pierre Dørge, medvirket i Copenhagen Jazz Festival med pianisten Butch Lacy og sunget jazz og blues ved kirkekoncerter. Nu kommer hun til Tersløsegaard med sine yndlingsmusikere, den banebrydende pianist Jan Kaspersen og altsaxofonisten Christina von Bülow akkompageret af bassisten Helle Marstrand. Det er litterær jazz med tolkninger af Thelonius Monks kompositioner, smukke evergreens og egne tekster, fremført med Suzanne Brøggers dybe, følsomme stemme, hvis indlevende autoritet så rigeligt kompenserer hvad sangstemmen savner af skoling.

Søndag 29. juli kl. 15.30

Jazzkoncert: Suzanne Brøgger, vokal, med Jan Kaspersen, klaver, Christina von Bülow, saxofon, og Helle Marstrand, bas.

LUDVIG HOLBERG MUSEET TERSLØSEGAARD, Holbergsvej 101, 4293 Dianalund

Entré: 100 kr.

Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 74436 6770


Udskriv